(04-12-2015) Corxeres-XIQUETS CANTORS DIVISI en l'acte oficial de "Encesa de llums nadalenques" 
 

Les nadales tradicionals valencianes van sonar en l'encesa oficial de la il·luminació nadalenca per part de l'Ajuntament de València.

A les 19h del passat dia 4 de desembre 2015, la plaça de l'Ajuntament de València, plena de vianants, va encendre el seu enllumenat nadalenc al so de les diverses nadales valencianes preparades per Xiquets Cantors DIVISI i el Cor del Col·legi MARNI. L'acte, va comptar amb la presència dels regidors Carles Galiana i Pere Fuset, així como de la Cort d'Honor de les falleres majors de València 2016, Alicia Moreno i Sofía Soler. Sens dubte, el gran absent, va ser el nostre nou alcalde Joan Ribó, a qui tots esperàvem en aquest tradicional acte. 

 

Els temes seleccionats per a aquesta ocasió pels directors José Vicente De Sousa i José Ramón Peinado, tots populars valencians, van fer les delícies dels congregats. El pastoret, Fará Lluneta, Nadala dels Mariners, Acudiu amb els guitarres, Esta nit és Nit de nadal i un impressionant Nit de Pau interpretat per la responsable de vocalització de DIVISI, la soprano Mireia López i acompanyada al piano per la professora Gema Morales, va posar el punt màgic al moment.

Més fotografies de J. Luis Calatayud fent clic sobre aquesta fotografia

Video oferit per "el ninot cremat" (Youtube)